Pálava 4. 10. 2018

Letos jsem ještě nebyl na Pálavě, a když jsem jezdil kolem pár dní do Mikulova pracovat, rozhodl jsem se, že se určitě najde někdo, kdo půjde se mnou. Ale Pája, Krejzič a Zuzka rodí, Škebla též rodí a navíc zase škeblí, Jára sbírá bonus body, Gazi s Šokem někde výletí, pro Láďu je Pálava divná…
Nakonec chtěl jet jen Pája. Z nových tváří nikdo nechtěl (nebo se bojí) a na Klajdě jsem ukecal Dana. Paráda jsme nakonec tři, což je úspěch.

Pája leze přes vejce

Ráno bylo krásně, a tak jsem po telefonu chtěl překecat Járy, ať jede. „Ty vole, já už tam jedu s Krejzičem“ vesele zvolal. Za chvilku SMS od Gazi, dojede o 10 minut později. Docela jsem se divil, že jede, když má být někde v řiti. Aspoň nás je sudo. Nakonec ještě dojela Míša, několik lidí z lyžáku a dětí jako smetí. Ukázala se i Zuzka s pejskem a Šok se Zrzkem dojeli na kole z Brna. Původně výlet ve třech se dooost rozrostl.

Lezlo se, kde se dalo

Ale zpět k lezení. Na Vzývající se postupně přelezlo: Malý věšák (5), Velký věšák (5), Přes vejce (6-). Jára se rozhodl vylézt Jihovýchodní hrana (4) po vlastním, aby se na rybu pokusil o EKG (7-). Po chvilce váhání jsem se o EKG pustil taky. Moc pěkný ale na mě moooc těžký. Kdo chtěl, též vyzkoušel a pak přesun na Martinku. Tu se různě lezlo: Křížová (6), Střed plotny (4-), Juntálka (3).

Mladá naděje

Na listopad krásný počasí a úžasný lezení. Přes původní obavy, že nikoho neseženu, nás nakonec byla plná skála a lézt zkoušely i děti. Paráda, dík za lezení.

Buchťál